0315-641905 06-51615202 (bij spoed)

Spreekuren

Wij hebben ongeveer 4 dagen spreekuur per week, tijdens kantoortijden. Het kan voorkomen dat we ook af en toe (extra) spreekuur doen. Deze spreekuren worden gehouden in ons praktijkpand aan de Pastoor Vernooijstraat 4, te Ulft. We hebben ook een 2e spreekuur-locatie in Dinxperlo waar we voorlopig op maandagavond spreekuur houden (zie hieronder voor meer informatie).
Wij verzoeken u 5 minuten voor aanvang van uw afspraak op de praktijk aanwezig te zijn.

Na elk spreekuur vindt overleg plaats tussen de dienstdoende verloskundige en de verloskundige die spreekuur gehouden heeft om bijzonderheden over te dragen.

Telefonische spreekuren

Naast het reguliere spreekuur kun je voor het stellen van vragen, maken of verzetten van afspraken, gebruik maken van het telefonische spreekuur. We zijn dan te bereiken op telefoonnummer 0315-641905. Het telefonische spreekuren worden gehouden op maandagochtend van 09.00u tot 12.30u en op dinsdag-, woensdag- en donderdagochtend van 08.15u tot 12.45u. Je wordt dan te woord gestaan door de assistente. Waar nodig wint zij advies in van één van de verloskundigen.

Dinxperlo

Tevens hebben we een 2e spreekuur-locatie: in het Gezondheidscentrum Dinxperlo! Woon je in Dinxperlo, Breedenbroek, de Heurne, Sinderen, Isselburg, Anholt, Suderwick of Voorst; dan ben je van harte welkom in onze praktijk!

Zo hopen wij voor onze cliënten en partners in Dinxperlo e.o. kwalitatieve en passende zorg in een vertrouwde omgeving te kunnen bieden, dicht bij huis!

We houden in Dinxperlo spreekuur op de maandagavond en zijn te vinden in ruimte B1.

Vind je het fijn om in ingepland te worden op dit avondspreekuur, laat het ons weten!

Adres: Raadhuisstraat 8, 7091 CK Dinxperlo