0315-641905 06-51615202 (bij spoed)

Aanmelden

Als je zwanger bent kun je tijdens een telefonisch spreekuur op maandag tussen 09.00u en 12.30u en op dinsdag t/m donderdag tussen 08.15u en 12.45u bellen voor het inplannen van een eerste controle en een echo. Bij deze aanmelding vragen we altijd naar je persoonlijke gegevens (zoals naam, adres, geboortedatum en huisarts), je eerste dag van je laatste menstruatie en of je dit je eerste zwangerschap is, of dat je al vaker zwanger bent geweest. Naar aanleiding van deze gegevens zal de assistente een afspraak met je maken. De eerste controle en echo vinden plaats als je ongeveer 8 weken zwanger bent (gerekend vanaf de eerste dag van de laatste menstruatie). De tweede echo om de definitieve uitgerekende datum te bepalen zal vervolgens plaatsvinden tussen 10 en 12 weken zwangerschap. Om je in te schrijven bij onze praktijk kan je ook het inschrijfformulier invullen. Dit heeft onze voorkeur om de telefonische bereikbaar zo optimaal mogelijk te houden. Onze assistente verwerkt dan jouw persoonlijke gegevens en belt je dan binnen twee werkdagen om de eerste afspraken met je te maken. Na het telefonisch contact met onze assistente ontvang je van ons een afspraakbevestiging via de mail. In deze mail staat tevens informatie en adviezen welke van belang zijn voor het eerste trimester van je zwangerschap. Het is fijn dat je deze informatie gelezen hebt voor de eerste controle op de praktijk.

De ZwApp

Zodra je een positieve test hebt en/of je je bij ons hebt aangemeld, kun je de ZwApp+ downloaden. De ZwApp+ is een app voor zwangeren uit de regio die op een nieuwe en effectieve manier goede en betrouwbare informatie geeft. De ZwApp+ is door ons samenwerkingsverband VSV De Slinge ontwikkelt. Het is niet commercieel en bevat alleen informatie van professionals over zowel de zwangerschap, de bevalling als de kraamtijd en de pasgeborene. Gedurende de gehele zwangerschap en kraamtijd krijg je iedere week andere informatie. Je persoonlijk zorgplan komt erin te staan zodat je weet wanneer welke controles gedaan zullen worden. Ook zijn er leuke functionaliteiten zoals het opnemen van de hartactie van je baby tijdens de controle bij je verloskundige of gynaecoloog. De ZwApp+ is gratis te downloaden in de app store voor zowel Android als iOs. 

Bereikbaarheid

Ons praktijkpand bevindt zich aan de Pastoor Vernooijstraat 4, 7071 BR te Ulft. Daar worden de meeste spreekuren gehouden. Tijdens spreekuren kun je gewoon naar binnen lopen en in de wachtkamer plaatsnemen, je hoeft je niet eerst te melden bij de assistente of verloskundige.
Wij verzoeken u 5 minuten voor aanvang van uw afspraak op de praktijk aanwezig te zijn.

We hebben tevens een 2e spreekuur-locatie in Dinxperlo. Het adres is: Gezondheidscentrum Dinxperlo, Raadhuisstraat 8, 7091 CK Dinxperlo

Je kan ons tijdens de telefonische spreekuren bereiken op telefoonnummer 0315-641905, voor vragen, adviezen of het maken/verzetten van afspraken. Wanneer je buiten de telefonische spreekuurtijd belt, krijg je een antwoordapparaat met daarop informatie en zonodig verwijzing naar ons spoednummer.

Bij spoed of bevallingen kun je direct ons spoednummer bellen: 06-51615202. Hierop zijn we 24 uur per dag, 7 dagen per week bereikbaar.