0315-641905 06-51615202 (bij spoed)

Betalingsregeling

De kosten van de verloskundige zorg vallen onder de basisverzekering (aan een poliklinische bevalling zijn vaak wel extra kosten verbonden; raadpleeg hiervoor uw polis of zorgverzekeraar. Omdat wij met bijna alle zorgverzekeraars een contract hebben gesloten, kunnen wij de kosten rechtstreeks declareren bij de betreffende zorgverzekeraar. Het is daarom voor ons wel belangrijk om te beschikken over de juiste gegevens van uw verzekering. Geef wijzigingen zo snel mogelijk aan ons door.
In het zeldzame geval dat u een restitutiepolis heeft of u verzekerd bent bij een niet gecontracteerde zorgverzekeraar, zult u zelf de rekening van ons ontvangen. Deze kunt u dan indienen bij uw zorgverzekeraar.

Voor verdere vragen kun je altijd contact met ons opnemen.

Betalingsvoorwaarden

Indien je bij verhindering tenminste 24 uur van tevoren afzegt, wordt de gereserveerde tijd niet in rekening gebracht. Indien er sprake is van binnen 24 uur afzeggen van een afspraak zonder geldige reden of het niet op komen dagen tijdens de afspraak, zullen wij hiervoor €30,- in rekening brengen.


Indien er op de dag voor de afspraak geen telefonisch spreekuur is, mag u voor het afmelden ons mobiele nummer gebruiken.

Tevens verzoeken wij u 5 minuten voor aanvang van uw afspraak op de praktijk aanwezig te zijn.

Wij hopen op uw begrip hiervoor.