0315-641905 06-51615202 (bij spoed)

Voorlichtingsavond over de bevalling

Goed voorbereid de bevalling in gaan is belangrijk. Naarmate de bevalling dichterbij komt zal de behoefte aan informatie hierover toenemen.

Iedere eerste dinsdag van de maand organiseert VSV de Slinge een voorlichtingsavond over de bevalling. De bijeenkomst start om 19.30u en vindt plaats in het auditorium van het Slingeland Ziekenhuis. Deze voorlichting kan ook digitaal bijgewoond worden. (Fysieke aanwezigheid heeft onze voorkeur. De ervaring leert ons dat het geluid digitaal niet optimaal is). Tijdens de controle rond de 25ste week van de zwangerschap krijg je van ons de flyer mee.

Het programma:

  • Voorlichting over thuis, poliklinisch of medisch bevallen.
  • Pijnstilling tijdens de bevalling.
  • Gelegenheid om vragen te stellen
  • Rondleiding op de verloskamer

Aanmelden:

Aanmelden kan vanaf 28 weken zwangerschap via secretariaat.b2@slingeland.nl. Geef daarbij aan of je naar het ziekenhuis komt voor de bijeenkomst en/of op welk e-mailadres je de link voor deelname wilt ontvangen.

Voor een online rondleiding op de verloskamers bekijk onderstaande link: https://www.youtube.com/watch?v=72Ln5xENNUI&t=12s

Volg de voorlichtingsavond eventueel via een filmpje op youtube ( fysieke aanwezigheid bij de voorlichtingsavond heeft de voorkeur): https://youtu.be/X8cdSp_Fcyg