0315-641905 06-51615202 (bij spoed)

Monique Esman

Praktijkassistente

Ik ben Monique Esman en sinds 1 augustus 2023 begonnen als praktijkassistente bij verloskundigenpraktijk Ulft. Voor mij een plek waar ik met veel enthousiasme werk en heel blij van word.

Als kind riep ik al dat ik kraamverzorgende wilde worden, uiteindelijk ben ik zelfs verpleegkundige geworden op de kraamafdeling in het ziekenhuis. Dit heb ik ruim 12 jaar met veel plezier gedaan. Echter door een druk en jong gezin heb ik toen gekozen voor een regelmatige baan als afdelingssecretaresse maar nog steeds op diezelfde kraamafdeling. Dit heb ik ongeveer 15 jaar met veel plezier gedaan. In 2020 kreeg ik toch weer de kriebels om als verpleegkundige aan de slag te gaan en na het behalen van mijn herregistratie ben ik en 2022 weer aan de slag gegaan als verpleegkundige, echter in een heel ander werkgebied, bij ouderen met dementie. 

Bloed kruipt waar het niet gaan kan en de verloskunde bleef mij trekken dus toen deze vacature voorbij kwam wist ik dat ik moest springen. En ik ben blij dat ik weer mag gaan werken, daar waar mijn hart ligt. En dat ik samen met dit enthousiaste team van verloskundigen mag bijdrage om jullie een warm welkom te geven in deze bijzondere periode van jullie leven.

Ik heb zelf drie jong volwassen kinderen, 2 dochters die beiden al op zichzelf wonen en een zoon die nog thuis woont. 

Ik speel sinds kort in een dweilorkest, ik lees graag en ben veel aan de wandel met onze 2 eigenwijze teckels. Bij mooi weer pak ik de fiets naar mijn werk.

Ik hoop jullie snel te verwelkomen. Tot ziens!

Groetjes, 

Monique

Terug naar overzicht
Monique Esman