0315-641905 06-51615202 (bij spoed)

Janthe Schepers

Waarnemend verloskundige

Ik ben Janthe Schepers. Ik ben opgegroeid in het dorpje Etten als oudste zus van twee broers, al zouden zij mij hun ‘tweede moeder’ noemen. Al jong wilde ik voor mensen zorgen en was ik geïnteresseerd in het menselijk lichaam. Lang dacht ik dat ik arts wilde worden. Tot iemand mij in aanraking bracht met de verloskunde. Meteen wist ik het zeker: dát is wat ik wil worden.  

Voor mijn studie verhuisde ik naar Amsterdam en ook tijdelijk naar Nottingham (Engeland). Door op verschillende plekken te hebben gewoond, ben ik in aanraking gekomen met veel verschillende culturen en gewoontes, maar ook verschillende vormen van zorg bieden. Het heeft mij geleerd me aan te passen aan nieuwe situaties, maar ook aan nieuwe mensen. Iedereen is namelijk uniek en behoeft dan ook andere zorg.  

Toch wist ik altijd dat ik weer terug zou komen naar de Achterhoek. Na mijn afstudeerstage bij deze praktijk, kon ik hier gelukkig vanaf de zomer van 2020 ook direct aan de slag. Inmiddels woon ik ook weer in Etten, samen met mijn vriend Niek op een boerderij. Daar geniet ik van de natuur en bewonder ik de gelijkenissen tussen de zwangerschap en het geboorteproces van mens en dier. In mijn vrije tijd kook en bak ik graag, maak ik muziek en ik ben ook regelmatig te vinden in de sportschool of op het voetbalveld om met mijn damesteam een balletje te trappen.  

Je kunt ook bij mij terecht voor informatie over anticonceptie en voor het plaatsen van een spiraal. 

Ik hoop jullie binnenkort te mogen ontmoeten en wens jullie via deze weg alvast veel succes en geluk in deze bijzondere periode in jullie leven.  

Liefs,  

Janthe  

Terug naar overzicht
Janthe Schepers