0315-641905 06-51615202 (bij spoed)

Emily Kannegieter

Waarnemend verloskundige

Ik ben Emily Kannegieter, sinds april 2023 met veel plezier aan het werk als verloskundige bij verloskundigenpraktijk Ulft.

Ik ben geboren in Doetinchem en opgegroeid in Laag-Keppel, als jongste uit een gezin van drie dochters. Het werken in de zorg is mij met de paplepel ingegoten met een moeder en zus als verpleegkundige.

Voordat ik begon aan de studie verloskunde heb ik eerst de studie verpleegkunde afgerond in Nijmegen. Ik wist namelijk al vrij snel dat ik in de zorg wilde werken, alleen nog niet specifiek hoe en wat. De kriebels voor verloskunde kwamen, gedurende de studie vorderde, naar boven en bleven alleen maar toenemen. Ik heb mijn gevoel gevolgd en ik werd aangenomen op de Academie Verloskunde in Maastricht. Het proces rondom de zwangerschap en geboorte zal mij altijd blijven fascineren. Ik vind het belangrijk dat ouders op een positieve manier kunnen terugkijken op dit proces en daar hoop ik aan bij te kunnen dragen.

Tijdens mijn studie heb ik twee jaar samen met mijn (inmiddels) verloofde, Sil, in Maastricht gewoond. Toch heeft de Achterhoek bij ons beide een plek in ons hart waardoor wij sinds twee jaar weer in Doetinchem wonen. In mijn vrije tijd doe ik graag mee met een groepsles kickboksen in de sportschool of heb ik een gezellige avond met vriendinnen/familie.

Hopelijk tot snel,

Lieve groetjes,

Emily Kannegieter

Terug naar overzicht
Emily Kannegieter