0315-641905 06-51615202 (bij spoed)

WELKOM JAÏRA! EVEN VOORSTELLEN.

WELKOM JAÏRA! EVEN VOORSTELLEN.

Ik ben Jaïra Apeldoorn, vierdejaars student verloskunde aan de Academie Verloskunde in Maastricht. Ik kom uit de Heurne, een plaatsje in de Achterhoek.

In het weekend ben ik graag thuis bij mijn familie, sta ik langs de lijn als supporter van de Graafschap, hou ik van dansen tijdens het uitgaan of een festival en geniet ik van een lekker kopje koffie of een gin tonic op het terras. In de vakanties en in de weekenden werk ik op een zorgboerderij voor oudere en dementerende mensen, hier heb ik het erg naar mijn zin.

Toen ik serieus op zoek ben gegaan naar wat ik later wilde worden kwam ik er al snel achter dat het verloskunde moest worden. Ik kom van een boerderij waar elk voorjaar lammetjes en kalfjes geboren worden, dat nieuwe leven bleef me fascineren. Mijn vader mocht me ’s nachts altijd wakker maken om een schaap te verlossen. Toen ik er achter kwam dat ik deze interesse kon combineren met werken met mensen was de keuze gemaakt en heb ik me ingeschreven voor de opleiding.

Jullie kunnen mij van 23 april tot 30 juni tegen komen in bij verloskundigenpraktijk Ulft. Mochten jullie bezwaar hebben tegen mijn aanwezigheid, geef dit dan gerust door aan een van de verloskundigen.

Terug naar overzicht