0315-641905 06-51615202 (bij spoed)

Henriëtte verlaat ons team

Henriëtte verlaat ons team

Beste allemaal,

In het jaar dat ik eigenlijk mijn 25 jarig jubileum als verloskundige hoopte te vieren, moet ik jullie helaas laten weten dat ik mijn werkzaamheden bij Verloskundigen Praktijk Ulft heb neergelegd. In verband met problemen met mijn ogen en geen zicht op verbetering daarvan ben ik genoodzaakt om te stoppen als verloskundige.

Ik heb bijzonder mooie jaren gehad in onze praktijk. Ik heb vele mooie, bijzondere, intense, maar soms ook verdrietige momenten met vele van jullie gedeeld. Dat zal mij altijd bij blijven. Want hoewel verloskunde ook best een zwaar vak is, is het gevoel dat je krijgt bij het geboren worden van nieuw leven met geen pen te beschrijven. Dat zal ik erg gaan missen.

Wie ik ook zal gaan missen zijn mijn collega’s en onze assistente. Een team uit duizenden! Ik wil hen dan ook bedanken voor de bijzonder fijne samenwerking al die jaren. Datzelfde geldt voor al mijn collega’s van VSV de Slinge, en alle kraamverzorgenden waar ik de afgelopen jaren bijzonder prettig mee heb samengewerkt. Voorlopig zullen mijn werkzaamheden worden overgenomen door mijn collega’s Lisandra en Jasmijn. Zij zullen dat op dezelfde wijze en met dezelfde passie doen als die jullie van ons gewend zijn. De komende tijd zal ik gebruiken om langzaam afscheid te nemen van de praktijk, en te gaan zoeken naar nieuwe uitdagingen. Tot ziens.

Groetjes van Henriëtte Schut-van Wessel.

Terug naar overzicht