Spreekuren

Wij houden op dinsdag, woensdag en donderdag spreekuur tijdens kantoortijden. Alle spreekuren worden gehouden in ons praktijkpand aan de Dierenriem 36, te Ulft.
Wij verzoeken u 5 minuten voor aanvang van uw afspraak op de praktijk aanwezig te zijn.

Na elk spreekuur vindt overleg plaats tussen de dienstdoende verloskundige en de verloskundige die spreekuur gehouden heeft om bijzonderheden over te dragen.

Telefonische spreekuren

Naast het reguliere spreekuur kun je voor het stellen van vragen, maken of verzetten van afspraken, gebruik maken van het telefonische spreekuur. We zijn dan te bereiken op telefoonnummer 0315-641905. Het telefonische spreekuren worden gehouden op maandagmiddag van 13.30u tot 17.00u en op dinsdag-, woensdag- en donderdagmiddag van 13.00u tot 17.00u. Je wordt dan te woord gestaan door de assistente. Waar nodig wint zij advies in van één van de verloskundigen.

Buitenpoli: spreekuur door gynaecoloog op praktijk

De gynaecoloog komt naar u toe! Op 7 februari 2012 is de 'buitenpoli' op onze praktijk van start gegaan. Dat wil zeggen dat een gynaecoloog uit het Slingeland Ziekenhuis om de 2 weken op dinsdagochtend zwangerenspreekuur zal doen bij ons op de praktijk. Dit betekent dat u als zwangere, indien het nodig is, niet meer naar het Slingeland Ziekenhuis hoeft voor een (eenmalige) afspraak bij de gynaecoloog, maar dat deze gepland kan worden bij ons in de praktijk. Daarnaast zullen uw verloskundigen en de gynaecoloog van de gelegenheid gebruik maken om met elkaar zwangeren te overleggen.